Gold βραβείο: Το πιο καινοτόμο προϊόν φαρμακείου.

Silver βραβείο:  Καλύτερος σχεδιασμός συσκευασίας προϊόντος φαρμακείου.

Tο συμπλήρωμα διατροφής Ivisposil της Bradex έλαβε 2 πολύ σημαντικά βραβεία στα Best in Pharmacy Awards 2019. Συγκεκριμένα, το Ivisposil κατέκτησε το Gold βραβείο στην κατηγορία «Το πιο καινοτόμο προϊόν φαρμακείου» και το Silver βραβείο στην κατηγορία «Καλύτερος σχεδιασμός συσκευασίας προϊόντος φαρμακείου».

Το Ivisposil είναι συμπλήρωμα διατροφής για τον παραγωγικό βήχα με εκχύλισμα φύλλων κισσού, σε μορφή διασπειρόμενων ταινιών για το στόμα (μονοδόσεις). Οι διασπειρόμενες ταινίες (Orodispersible Dosage Form) είναι μία καινοτόμος μορφή χορήγησης και συστήνεται από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων ως η «πιο αποδεκτή» για τον παιδιατρικό πληθυσμό.

Οι διασπειρόμενες ταινίες του Ivisposil διαλύονται αμέσως στο στόμα, απελευθερώνοντας τα συστατικά του εκχυλίσματος των φύλλων κισσού. Προσφέρουν κατ’ αυτό τον τρόπο πολύ μεγάλη ευκολία, τόσο στη χρήση του προϊόντος, όσο και στη μεταφορά του. Δεν περιέχουν αλκοόλη και συντηρητικά και είναι κατάλληλες για παιδιά άνω των 2 ετών.

Τα βραβεία που έλαβε το Ivisposil στα φετινά Best in Pharmacy Awards αποτελούν την καλύτερη επιβράβευση για το προϊόν και την Bradex, καθώς η Κριτική Επιτροπή των Βραβείων αποτελείται από 32 διακεκριμένα μέλη, που προέρχονται από τον Ακαδημαϊκό χώρο, τους επαγγελματίες υγείας στον χώρο του φαρμακείου και τις συναφείς υπηρεσίες υποστηρίξεως (διαφήμιση, έρευνα, packaging, κοκ).

Αρ. Γνωστ. ΕΟΦ: 84862/04-10-2017

Ο αριθμός γνωστοποίησης στον ΕΟΦ δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ.

Προειδοποιήσεις: Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης (3 ταινίες για ενήλικες και παιδιά άνω των 6 ετών και 2 ταινίες για παιδιά 2-5 ετών). Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Δεν συνιστάται σε εγκύους, γυναίκες που θηλάζουν και παιδιά κάτω των 2 ετών. Μη χρησιμοποιείτε το προϊόν σε περίπτωση που έχετε υπερευαισθησία σε κάποιο από τα συστατικά του. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Το προϊόν πρέπει να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά. Πριν τη χρήση συμβουλευτείτε τις οδηγίες χρήσης.